11 راه آسان برای تقویت هنرهای بیانی


راز ارتباط خوب بودن چیست؟ همه چیز در مورد انتقال پیام است. در ادامه این مقاله، یاد خواهید گرفت که چگونه تکنیک های بیان خود را تقویت کنید و واضح تر صحبت کنید. مدیریت اهمیت زیادی برای ارتباطات قائل است. دانستن اینکه چه باید گفت و چگونه آن را گفتن بخش مهمی از ارتباط موثر است. با این حال، یکی از عناصر ارتباط کلامی، نحوه صحبت کردن است که معمولاً اهمیت بیشتری دارد. 11 تکنیک زیر به شما کمک می کند تا مهارت های گفتاری خود را بهبود بخشید.

اهمیت گفتار و بیان در زندگی

فن بیان و گفتار گوینده رادیو  این روزها مد نشده است!بر خلاف تصور بعضی ها سال ها نیست که مردم خوب حرف زدن را یاد بگیرند تا حرف هایشان را روی صندلی بنشانند. اهمیت گفتار از همان روزهای اول احساس می شد که مردم توانایی تکلم داشتند.

با این حال، گفتار خیلی زود به مفهومی تبدیل شد که امروزه می شناسیم. اولین کتابی که به توصیف گفتار و آموزش آن می پردازد به 4500 سال پیش برمی گردد. البته، بیشتر آنچه امروز در مورد هنر متقاعدسازی و متقاعدسازی می دانیم به ارسطو فیلسوف یونانی قرن سوم قبل از میلاد برمی گردد. نکته جالب در مورد آموزه های ارسطو منسوخ نبودن آنهاست و سخنرانان مشهوری مانند جان اف. کندی و مارتین لوتر کینگ از تکنیک‌های مشابهی برای افزایش تأثیر سخنرانی‌های خود استفاده کردند و این نکات تا امروز نیز قابل اجرا هستند. قدیمی

اما چرا باید یاد بگیریم که در کلام نفوذ کنیم؟ حداقل به این 3 دلیل، همه باید با تکنیک های گفتار و متقاعدسازی آشنا باشند:

تقریباً همه در زندگی خود در موقعیتی بوده اند که مجبور بوده اند از طرف گروهی صحبت کنند، از عقیده خود دفاع کنند یا کسی را متقاعد کنند. بنابراین بهتر است خودمان را برای آن روز آماده کنیم.

کارمندان در هر موقعیتی بر اساس توانایی خود در بیان و برقراری ارتباط به عنوان یکی از مهم ترین مهارت های کسب شده استخدام و ارتقا می یابند.

قدرت کلمات و توانایی متقاعد کردن دیگران بدون در نظر گرفتن پیشینه شما می تواند تفاوت بزرگی در کسب و کار، زندگی شما یا حتی جهان ایجاد کند.

همه ما با افرادی کار کرده‌ایم که صدایشان خیلی نرم، صاف یا تولید شده است. صحبت برخی افراد آنقدر ناخوشایند است که کل پیام را خراب می کند. در چند مرحله می توانید کیفیت صدا، صدا، حجم و صدای خود را بهبود ببخشید. فقط باید روش ساده را بدانید و تمرین کنید. برای تقویت صدای خود وقت بگذارید، متقاعدسازی و تعهد خود را به متنی که می خوانید تقویت کنید. این بدان معنی است که کسب و کار و رضایت مشتری شما بهبود می یابد و منجر به موارد بیشتری می شود. حتی با این کار می توانید یک سخنرانی فوق العاده داشته باشید.

1. شمارش را بگویید

صرف نظر از حجم و سرعتی که با آن صحبت می کنید، وضوح کلید موفقیت شماست. شنونده باید بتواند همه کلمات را بشنود، بنابراین هر عبارت نامشخصی می تواند این وضوح را از بین ببرد. با تلفظ صحیح کلمات، درست صحبت کردن را تمرین کنید. کیتی شوارتز، مدیر دورهام، در کارگاهی در مورد بهبود مهارت های سخنرانی و تقویت مهارت های ارائه برای شرکت ها در کالیفرنیای شمالی، به نکته مهمی اشاره کرد: "افزایش وضوح گفتار یکی از کارهایی است که می توانید انجام دهید." "مردم تمایل دارند سریع تر صحبت کنند." وقتی مضطرب هستند یا مطمئن نیستند که چه بگویند. او همچنین می‌گوید: «صحیح صحبت کردن نه تنها درک شنونده از گفتار خود را بهبود می‌بخشد. در عوض، اعتماد به‌نفس‌تر و آرام‌تر به نظر می‌رسید.» یک معیار خوب برای ارزیابی کیفیت سرعت صحبت کردن شما این است، برای مثال: اگر شماره تلفنی را می‌خوانید، شخصی که به شما گوش می‌دهد باید بتواند آن را یادداشت کند. برای تمرین سرعت صحبت کردن، دنباله ای طولانی از اعداد را بگویید و در حالی که هوا در حال حرکت است، آنها را یادداشت کنید. این تکنیک برای رسیدن به آهنگ آهنگ و تأثیرگذاری بر متن عالی است.

2. با اعتماد به نفس صحبت کنید

"سلام... سلام به همگی... اسم من ار...آمینه."

متأسفانه کسی به ادامه این گفتگو گوش نمی دهد. این مثال نشان می دهد که چگونه عدم اعتماد به نفس می تواند به همه چیز، به خصوص صدای شما آسیب برساند.

احساس کنید آنچه می گویید متعلق به شماست. با تمام اعتماد به نفس دنیا صحبت کنید. فرض کنید می خواهید چند بلوک سخت را با کاراته بشکنید. یک تردید جزئی باعث می شود که دستان شما به جای بلوک بشکنند.

3. آنچه را که می گویید باور کنید

نکته قبلی در مورد اعتماد به نفس هنگام صحبت بود، و این نکته در مورد ارتباط شما با موضوعی است که در مورد آن صحبت می کنید: باید آنچه را که آنها می گویند باور کنید.

وقتی با اشتیاق صحبت می کنید، مردم احساس متفاوتی دارند. شاید این نکته بسیار نرم و نامفهوم باشد اما در واقع وقتی در نوشتار شما جای گرفت صدای شما قانع کننده تر و قانع کننده تر به نظر می رسد قانع کننده و این یکی از راه های تقویت قدرت بیان است.

4. خودخواهی را کنار بگذارید

برای تقویت آموزش فن بیان زهرا شیراحمدی  این موضوع، می توانید اطراف خود را با افرادی احاطه کنید که بهتر از شما هستند. از برقراری ارتباط با آن‌ها، می‌توانید درس‌های زیادی را بیاموزید که به روش‌های دیگر نمی‌توان آموخت و مهارت‌های خود را بهبود بخشید. در کلاس ها و سمینارهایی با افرادی شرکت کنید که دستاوردهای بیشتری از شما دارند. به تجربه آنها گوش دهید، ممکن است سخت باشد اما قطعا به شما کمک می کند که فرد بهتری شوید.


5. با صدای خود ملایم باشید

بر خلاف گیتار، پیانو یا درامر، ساز شما هنگام صحبت کردن بدن شماست. ببینید نوازندگان حرفه ای چگونه سازهای خود را ذخیره می کنند. آن را با دقت تمیز می کنند، از آن محافظت می کنند، قطعات شکسته را تعمیر می کنند و در جای خوب و زیبایی قرار می دهند.

در مورد ابزار کار چه احساسی دارید؟ برای محافظت، نگهداری و جلوگیری از بازسازی آن چه می کنید؟

برای محافظت از صدای خود این نکات را دنبال کنید:

نفس عمیق بکشید و از الگوی تنفس صحیح استفاده کنید تا اولین قدم را در این مسیر محکم بردارید. کیت دوور، بنیانگذار Total Voice، می‌گوید: «اگر به‌جای نفس عمیق، از طریق قفسه سینه و به‌طور سطحی نفس بکشید، صدای شما ضعیف‌تر و وحشت‌زده‌تر به نظر می‌رسد و این نیز می‌تواند باعث کشیدگی غیر ضروری تارهای صوتی شود.» زمانی که مضطرب، استرس یا وحشت زده هستید، یادآوری نفس های عمیق می تواند سخت باشد، اما نفس های آهسته به صدای شما عمق می دهد و به شما کمک می کند اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید.

احتمالاً با فواید نوشیدن آب آشنا هستید. آب زیاد بنوشید. دیور می گوید: «هیدراته نگه داشتن بدن به کیفیت صدا کمک زیادی می کند. اگر در طول روز قهوه، نوشابه یا نوشیدنی های الکلی می نوشید، تارهای صوتی شما ممکن است رطوبت لازم برای تولید بهترین صدای ممکن را نداشته باشند. او همچنین می گوید: "تارهای صوتی باید انعطاف پذیری خوبی داشته باشند زیرا با سرعت بالایی ارتعاش می کنند." تارهای صوتی در زنان به طور متوسط ​​200 بار در ثانیه و در مردان حدود 120 بار در ثانیه است. با هر وعده غذایی آب بنوشید. یک بطری کوچک آب را پر کنید و آن را به طور منظم بنوشید. این مقدار آب ممکن است زیاد به نظر برسد، اما باید بدانید که اکثر مردم کمتر از نیاز خود آب می نوشند.

از فریاد زدن بپرهیزید. شوارتز گفت: «مثل این است که سر تیم مورد علاقه خود فریاد بزنید. من می توانم بگویم که قطعا برای تارهای صوتی شما خوب نیست. فریاد زدن می تواند آنها را خراش دهد و صحبت کردن را برای شما دشوار کند. در بدترین موارد، گرفتگی صدا می تواند باعث تورم تارهای صوتی و تارهای صوتی شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد